Emniyette tartıştığı polis tarafından öldürmüştü! Vurulmadan önce ettiği tehdit dehşete düşürdü!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde tartıştığı idari memur 39 yaşındaki Fevzi Süleyman Sökmen'i öldüren polis memuru 50 yaşındaki Şükrü Koçoğlu hakkında 2'nci iddianame hazırlandı. Sökmen'in cinayetten önce Koçoğlu'ndan şikayetçi olduğu, verdiği ifadede de tehdit edildiğini söylediği ortaya çıktı.

2 Haziran'da meydana gelen olay Kayseri Kocasinan'daki Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde meydana geldi. Daha önce depremzedelere yardım etme meselesi yüzünden tartışan polis memuru Şükrü Koçoğlu ile emniyette görevli idari memur Fevzi Süleyman Sökmen arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonucu Sökmen, kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği Koçoğlu'ndan şikayetçi oldu. İkili, 14 Eylül'de bir kez daha Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde karşılaştı. Çıkan tartışma sonucu Koçoğlu, beylik tabancası ile Sökmen'i öldürdü. Gözaltına alınan Koçoğlu, işlemleri sonrası tutuklandı.

İlk olayda şikayetçi olan Sökmen'in dilekçesi sonrası başlatılan soruşturma, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tamamlanıp, iddianame hazırlandı. Kayseri 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede Şükrü Koçoğlu hakkında, 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen Koçoğlu, "Depremzedelere hakaret nedeniyle tartıştık. Hakaret ya da tehditte bulunmadım" dedi.

'SÜREKLİ ONLARA KÜFÜR ETTİ'

Sökmen'in cinayetten önce verdiği ifade de iddianamede yer aldı. Sökmen, ifadesinde, "Şükrü, depremzedeler ile ilgili küfürlü konuşmaya başladı. Sürekli onlara küfür etti. Defalarca kendisini uyardım. 'Bir daha buraya gelirsen, seni vurmazsam ne olayım' dedi. Olaydan sonra benden özür diledi. Engelli çocuğu olduğu için şikayetçi olmamıştım. Ama 2 Haziran'da iş çıkışı eve gitmek için servise doğru gittiğimde; 'Senin burada işin yok, benim olduğum yere gelme, karşıma çıkma, çık dışarı, burayı terk et' dedi. Kendisi ile bir işim olmadığını söyleyince de 'Sen git yoksa yarım kalan işimi tamamlarım, şimdi arabama gidip gelirim, bak beni zorlama' diye yeniden tehdit etti. Beni bu şekilde tehdit eden, hakaretlerde bulunan ve yaralamaya çalışan Şükrü Koçoğlu'ndan davacı ve şikayetçiyim" dedi.

Sökmen'i öldürdüğü iddiasıyla hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan da dava açılan ve müebbet hapsi istenen Koçoğlu, ileriki günlerde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

 

Emniyette tartıştığı polis tarafından öldürmüştü! Vurulmadan önce ettiği tehdit dehşete düşürdü! ile ilgili etiketler Kayseri cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.