Emniyet ve MİT'ten ortak operasyon: Yunan ajanı tutuklandı

Gaziantep'te İl Emniyet Müdürü ve MİT'in ortak operasyonunda Yunan ajanı olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. Muhammed Amar Ampara isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak operasyonu ile yakalanan Yunanistan istihbaratına çalışan şahıs tutuklandı.

Gaziantep MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli olarak çalışan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri, Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı (EYP) ile istihbari ilişkiler içerisinde olduğu, EYP'nin talimatları doğrultusunda araştırmalar yaptığı ve Türkiye'nin sınır güvenliğini ilgilendiren bilgileri derleyerek Yunanistan istihbaratına aktardığı tespit edilen Muhammed Amar Ampara isimli Yunanistan vatandaşını düzenlenen operasyonla yakalamıştı. Ampara, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Emniyet ve MİT'ten ortak operasyon: Yunan ajanı tutuklandı ile ilgili etiketler Gaziantep MİT emniyet Operasyon ajan Yunan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.