Emniyet Genel Müdürlüğü, 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 3 bin çarşı ve mahalle bekçi kadrosu açıldı. Kadro ihdas kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 4 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğüne (EGM) 3 bin çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi", 4 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Başkanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne yeni kadrolar ihdas edildi.

Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi alacak

Öte yandan Avrupa Birliği Başkanlığına 2 genel müdür yardımcısı ve 4 şube müdürü, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne de Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı kadroları ihdas edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi alacak - Resim : 2

Emniyet Genel Müdürlüğü, 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi alacak ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi kadro Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bekçi alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.