Emniyet bünyesinde "Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü" kuruldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı bünyesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü kuruldu. Asayiş Şube Müdürlüğü çatısı altında, özellikle dolandırıcılık suçlarıyla mücadelede başarılı çalışmalara imza atan Murat Sarıyıldız, Dolandırıcılık Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Hırsızlık suçunun azalmasında önemli rol oynayan Asayiş Daire Başkanlığında, COVD-19 salgınıyla, teknoloji kullanılarak yapılan dolandırıcılık yöntemlerine karşı vatandaşların bilinçlendirilmesi ve bu yöntemle dolandırıcılık yapanların özel yöntemler kullanılarak belirlenmesi amacıyla yapısal değişikliğe gidildi.

BAKAN SOYLU TALİMAT VERMİŞTİ

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü kuruldu.

Daha önce Asayiş Şube Müdürlüğü çatısı altında, özellikle dolandırıcılık suçlarıyla mücadelede başarılı çalışmalara imza atan Murat Sarıyıldız, Dolandırıcılık Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Müdürlükte görev alacak diğer personel de titizlikle seçildi.

 

Emniyet bünyesinde "Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü" kuruldu ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü Süleyman Soylu Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.