Emmy ödüllü Succession dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Televizyon devi HBO'nun başarılı yapımı Succession, 72. Emmy Ödüllerinde büyük bir başarı elde etti. En iyi dram dizisi, en iyi erkek oyuncu, dram dalında en iyi senaryo ve en iyi yönetmen kategorilerinde ödüller kazandı. Bu çerçevede Succession dizisinin konusu ne? veya Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? gibi sorular araştırılıyor. Peki Succession dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne anlatıyor? İşte Succession dizisi hakkında merak edilenler...

Succesion'daki performansıyla Jeremy Strong, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alarak dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl ise Golden Globe'da aynı kategorideki ödülü Brian Cox kazanmıştı. Ödüller sonrasında araştırılan dizi, konusu ve oyuncuları ile merak konusu oldu. Peki Emmy ödüllü Succession dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Emmy ödüllü Succession dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Succession dizisinin konusu

Succession, bir medya imparatorluğunu yöneten Logan Roy ve ailesinin iç çekişmelerini konu alan bir dizi. Başında olan baba ve çocuklarının iktidar savaşını izleyicilere aktarıyor. Dizi, Logan Roy'un emeklilik planlarıyla ilgili aldığı beklenmedik bir kararın ardından yaşananları anlatıyor. 80 yaşına gelmiş olan Logan'ın bu kararı, çocukları ve şirketin geleceği üzerinde büyük etkiler yaratırken, aile içinde gerilimli bir atmosfer oluşuyor.

Succession, Amerikan medya dünyasındaki geleneksel yapıyla internet çağının çatışmasını, aile içindeki rekabet ve entrikalar üzerinden ele alıyor. Oğlu Kendall Roy, internet dünyasında bir adım atmak istediği halde babası Logan Roy'un medya imparatorluğunu sürdürmeye devam etmek istemesi arasındaki gerilim dizinin temel dinamiğini oluşturuyor. Bu çekişme ve aile içi rekabet, izleyicileri adeta ekrana kilitliyor.

Succession, eleştirel başarı elde eden ve IMDB puanı 8,6 olan bir dizi. Türkiye'de de yayınlanmaktadır ve izleyicilerin büyük ilgisini çekmektedir.

Succession oyuncu kadrosu

Dizinin başarılı kadrosunda Brian Cox (Logan Roy), Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Siobhan "Shiv" Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans), Nicholas Braun (Greg Hirsch) ve diğer birçok yetenekli oyuncu yer almaktadır.

Succession, sahip olduğu başarı ve dikkat çekici hikayesiyle televizyon dünyasında izleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanmış durumda. Yeni sezonu merakla beklenen dizi, televizyon tarihinde unutulmaz yapımlar arasında yerini almıştır.

Emmy ödüllü Succession dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? ile ilgili etiketler HBO dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.