Emlak Konut Bizim Mahalle'den Halkalı'da 120 ay vadeyle muhteşem fırsatlar

İstanbul’da Küçükçekmece Hallkalı da yer alan Emlak Konut Bizim Mahalle projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde 0.99 vade farkına 120 ay vadeyle sizde ev sahibi olabilirsiniz.

Emlak Konut GYO güvencesiyle 2021 yılının Nisan ayı süresince Emlak Konut Bizim Mahalle projesinden ev sahibi olmak isteyenler için 0.99 faiz ve 120 ay vade farkı avantajlarıyla satışlar devam ediyor. İstanbul’da Küçükçekmece Halkalı da er alan Emlak Konut Bizim Mahalle projesinde 120 ay vade farkı avantajları ile 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyat listesi muhteşem kampanyalarla birlikte geliyor.

Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği sosyal ve kültürel tesislerden başlayarak tematik çocuk oyun alanlarına, sağlık tesislerinden kütüphaneye, eğitim tesislerinden festival alanlarına, resmi kurumlardan ata sporları merkezine, kent müzesinden el sanatları merkezi ve spor tesislerine kadar tüm faaliyet alanları ile gece gündüz demeden yaşayan bir proje olan Emlak Konut Bizim Mahalle; 15.623m² peyzaj alanı içerisinde 4 Blok + 1 Sosyal Tesis, Sauna, Hamam, Kafeterya, 108 Araçlık Ticari Açık-Kapalı Otopark alanları ile sizlere muhteşem bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Emlak Konut Bizim Mahalle'den Halkalı'da 120 ay vadeyle muhteşem fırsatlar

Yeşilin hakim olacağı ve sürdürülebilir çevre bilinciyle tasarlanan Bizim Mahalle’de özlenen mahalle hayatını bularak yepyeni bir dünyayı bulma şansına sahip olacaksınız. 21.205 m² alan üzerinde hayata geçirilecek dini tesis ve sosyal alanlar projesi bölgenin gözbebeği yaşam ve sosyalleşme alanı olarak planlandı. Mimari yapısında tarihi şehir surlarından esinlenerek tasarlanan projede caminin yanı sıra kütüphane, müze, aşevi, çay bahçesi, kadın ve gençlere yönelik alanlar da yer almaktadır.

Dört dörtlük sosyal alanların yer aldığı Bizim Mahalle’de her detayını atlanmadan işlenen spor alanlarında ata sporlarımızı icra edebileceğiniz okçuluk, güreş ve cirit sahaları bulunmaktadır. Bunların yanında tenis kortu; mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları; fitness stüdyosu; boks, tekvando ve squash sahaları da sizleri bekleyen diğer harika imkanlar olacak.

Emlak Konut Bizim Mahalle'den Halkalı'da 120 ay vadeyle muhteşem fırsatlar - Resim : 2

Bizim Mahalle’de çocuklar içinde onlara özel olarak düzenlenen oyun alanları da bulunmaktadır. Hem çocuklarınızın hem de sizlerin keyifle vakit geçireceği işlerinize, derslerinize odaklanarak muhteşem bir zaman geçirebileceğiniz geniş bir kütüphane yine bu mahallede sizleri bekliyor. Kütüphaneyle bağlantılı olarak da yeme-içme alanları, müze-kafe, kitap-kafe, çocuk okuma alanı ve dijital dinlenme odaları gibi diğer imkanlardan sadece bazıları olarak göze çarpıyor.

Emlak Konut Bizim Mahalle'den Halkalı'da 120 ay vadeyle muhteşem fırsatlar - Resim : 3

Bizim Mahalle Konum

Küçükçekmece Halkalı da bulunan Emlak Konut Bizim Mahalle projesi evleri; E-5’e 7 km, TEM’e 8 km, Halkalı-Gebze Tren Hattı’na 2 km çevresinde hastaneler, üniversiteler ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu bir yaşam alanıdır.

Emlak Konut Bizim Mahalle Satış Ofisi: İstasyon Mah. İstasyon Cad. Halkalı Küçükçekmece
Telefon: 444 36 55

Emlak Konut Bizim Mahalle'den Halkalı'da 120 ay vadeyle muhteşem fırsatlar ile ilgili etiketler Emlak Konut bizim mahalle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.