Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan ayrılıyor! Genç oyuncu Torino yolcusu

Beşiktaş'ta sürpriz bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Siyah Beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve kısa süre önce yeni sözleşmeye imza atan Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A ekiplerinden Torino'ya transfer olmak üzere olduğu iddia edildi.

TorinoBeşiktaş’ın 18 yaşındaki oyuncusu Emirhan İlkhan için Siyah-Beyazlılar ile görüşmeye başladı. İtalyan ekibi, Emirhan’ı 4,5 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmak istiyor.

Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan ayrılıyor! Genç oyuncu Torino yolcusu

GENÇ  OYUNCU 1 AY ÖNCE KONTRAT UZATMIŞTI

Torino 4,5 milyon Euro’yu Beşiktaş’a vermesi halinde transferi gerçekleştirecek. Emirhan, 1 ay önce Beşiktaş ile 2023’te bitecek sözleşmesini 2025’e uzatan yeni kontrat imzalamıştı.

Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan ayrılıyor! Genç oyuncu Torino yolcusu - Resim : 2

SERBEST KALMA ÜCRETİ 4,5 MİLYON EURO

Sözleşmede 18 yaşındaki oyuncunun serbest kalma ücreti 4,5 milyon Euro olarak belirlenmişti.

Beşiktaş altyapısından yetişen Emirhan, geçen sezon A Takım’da şans buldu. 18 yaşındaki oyuncu siyah beyazlı forma ile çıktığı 12 maçta 1 gol attı.

 

Emirhan İlkhan Beşiktaş'tan ayrılıyor! Genç oyuncu Torino yolcusu ile ilgili etiketler Beşiktaş Torino Transfer Emirhan İlkhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.