Emirhan Aydoğan'ı Alanyaspor kaptı... 24 yaşındaki orta sahada 3.5 yıllık imza

Bursaspor altyapısından yetişen ve başarılı performansıyla Süper Lig kulüplerinin transfer gündemine giren Emirhan Aydoğan'ı Aytemiz Alanyaspor kaptı... Akdeniz ekibi, 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor'da oynayan Emirhan Aydoğan ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Emirhan Aydoğan, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun katıldığı törende, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Daha önce Bursaspor'da futbol oynayan Emirhan Aydoğan, bundan sonra Aytemiz Alanyasporumuzun formasını terletecek. Hem camiamıza, hem de Emirhan'a hayırlı olsun. Kulüp olarak ivme kazanan, aşama kaydeden hale geldik. Aramıza hoş geldin. Hedeflerine ulaşacağına ve bize katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Emirhan Aydoğan ise "Aytemiz Alanyaspor'da olduğum için çok mutluyum. Burası Türkiye'de bilinen bir kulüp. Oyuncuya çok değer verildiğini hissediyorum. Orta ve kısa vadede kendimi gösterip milli takıma gitmek, oradan da ülkemi Avrupa'da temsil etmek istiyorum" diye konuştu.

 

Emirhan Aydoğan'ı Alanyaspor kaptı... 24 yaşındaki orta sahada 3.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Bursaspor Emirhan Aydoğan Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.