Eminevim battı mı? 2021 Eminevim'de neler oluyor?

Son olarak BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdığı belirlenen Eminevim için sosyal medyada battığı yönünde haberler çıktı. Şirket tarafından bu konuda henüz bir açıklama geldi. Peki, Eminevim sahibi Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün daha öncesinde Mart ayı içerisinde yaptığı açıklamasında, koronavirüs salgınına rağmen yıl sonuna kadar belirlenen yıllık 27 bin teslimat hedeflerine ulaştıklarını ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceklerini söylemişti. Peki, Eminevim battı mı?

Ancak sosyal medyada son birkaç gündür Eminevim’in battığı yönünde iddialar dolanmaya başladı.

Eminevim battı mı? 2021 Eminevim'de neler oluyor?

Eminevim battı mı? 2021 Eminevim'de neler oluyor? - Resim : 2

Emin Üstün Kimdir?

8 Temmuz 1951 tarihinde Bolu’nun Gerede ilçesinde dünyaya gelen Emin Üstün, Eminevim kurucusu ve sahibidir. Lise öğrenimine 1966’da başlayan Üstün, Kastamonu Erkek Sanat Enstitüsü’nde (Endüstri Meslek Lisesi) torna tesviye bölümünden 1969 yılında mezun oldu.

1969-1974 yılları arasında İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Galatasaray Mühendislik Yüksek Okulu (Yıldız Teknik Üniversitesi) Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.

1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu. 1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyet gösteren GENTAŞ’ı kurdu ve bu faaliyetleri ise günümüze kadar deva ettirdi. 1991 yılında ise halen şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve elbirliği sistemine dayalı faizsiz bir sitem ile müşterileri otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i kurdu.

Emin Üstün 2005 yılında otomobildeki Elbirliği Sistemini konuta uyarlayarak, vatandaşımıza faizsiz ev almasını sağlayan bir organizasyon olan Eminevim’i kurdu. 40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 103 şubeye ulaştı. Kurduğu sistemle Türkiye’de 135 binin üzerinde kişi ev ve otomobil sahibi oldu.

Emin Üstün, 27 Aralık 2019 yılında beraberindeki heyetle birlikte yeni yatırım görüşmeleri için gittiği Ukrayna'da hayatını kaybetti.

Eminevim battı mı? 2021 Eminevim'de neler oluyor? ile ilgili etiketler eminevim Emin Üstün
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.