Emine Ün'e eski eşinden tokat gibi hareket! 9 yıllık evlilikten sonra bunu yaptı!

Oyuncu Emine Ün'e şok hareket eski eşinden geldi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz Nisan ayından 9 yıllık eşi Tolga Karataş'tan boşanmıştı. Ancak Karataş, Emine Ün'ün kız kardeşi ile görüntülendi.

İş insanı Tolga Karataş ile 9 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran oyuncu Emine Ün, eski eşinin yaptığı hareketle ne yapacağını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde bir kadın ile görüntülenen Karataş, muhabirlere "Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir" dedi.

Rol aldığı "Canısı" dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Emine Ün, 9 yıllık eşi Tolga Karataş ile geçtiğimiz nisan ayında boşanmıştı.

Emine Ün kimdir, kaç yaşında, nereli? Emine Ün'ün biyografisi - Magazin  Haberleri - Milliyet

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Ün, uzun süredir ortalarda görünmezken, boşandığı eşi Karataş önceki gün Akmerkez'de bir kadınla görüntülendi. İş insanı, "Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir" dediği öğrenildi.

Emine Ün kim? Emine Ün kaç yaşında, nereli? Emine Ün eski eşi kim? -  Haberler

FİKİR AYRILIĞINDAN DOLAYI BOŞANDIK

Emine Ün'le boşanması hakkında da konuşan Tolga Karataş, "Aramızdaki fikir ayrılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ileride ne olur bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Emine Ün'e eski eşinden tokat gibi hareket! 9 yıllık evlilikten sonra bunu yaptı! ile ilgili etiketler oyuncu emine ün Tolga Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.