Emine Erdoğan'ın sözleri çarpıtıldı! Rıdvan Dilmen olayın aslını anlattı...

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile spor yorumcusu Rıdvan Dilmen arasında geçen diyalog gündem oldu. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği, "Sizi yalnız alalım" şeklindeki sözleri sosyal medyada  "Sen çekil oradan, siz yanlış yaptınız." şeklinde çarpıtıldı. Dilmen iddialar sonrası açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini tebrik eden isimler arasında, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil de yer aldı.

Seçim zaferinin ardından Ankara'ya iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında tebrik etmeye gelen Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek istedi. Ancak o sırada Emine Erdoğan, Dilmen'i uyardı ve önce Mesut Özil kadraja girdi. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sizi yalnız alalım" dediği duyuldu. Sonrasında Rıdvan Dilmen de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik ederek fotoğraf çektiren isimler arasında yer aldı.

EMİNE ERDOĞAN'IN SÖZLERİ ÇARPITILDI

Fakat Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği, "Sizi yalnız alalım" şeklindeki sözleri sosyal medyada çarpıtıldı. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sen çekil oradan, siz yanlış yaptınız." dediği iddia edilerek Dilmen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir husumet olduğu havası oluşturulmaya çalışıldı.

RIDVAN DİLMEN: EMİNE HANIM HİÇ KİMSEYLE BÖYLE BİR ÜSLUPLA KONUŞMAZ 

Sosyal medya ve muhalif basındaki spekülasyonların ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Emine hanımın hiç kimseye bu üslupta konuşmayacağını belirterek, Emine Erdoğan'ın "Önce Mesut Özil ile yalnız çekilin, sonra birlikte çekilirsiniz" dediğini ifade etti.

Emine Erdoğan'ın sözleri çarpıtıldı! Rıdvan Dilmen olayın aslını anlattı... ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Emine Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.