Emine Erdoğan: Ülkemizin birlik ve beraberliği bunun da üstesinden gelecek!

Türkiye'de günlerdir süren orman yangınları ile mücadele hızla devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan birlik ve beraberlik mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, orman yangınlarına ilişkin "Ülkemizin birlik ve beraberliği bunun da üstesinden gelecek" mesajını paylaştı.

"ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEK"

Emine Erdoğan, Twitter'daki hesabından, orman yangınları ile ilgili paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Yanan ormanlarımızın tarifsiz acısını yaşarken, kahraman görevlilerimizle birlikte vatandaşlarımızın da her bir canlı için cansiparane mücadele ettiğine şahit olduk. Her bir yarayı saran şifalı elleriniz dert görmesin. Ülkemizin birlik ve beraberliği bunun da üstesinden gelecek" dedi.

Emine Erdoğan: Ülkemizin birlik ve beraberliği bunun da üstesinden gelecek! ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Yangın Orman Yangını mesaj ülke birlik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.