Emine Erdoğan miniklere atıkların nasıl ayrıştırıldığını anlattı, kitap okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışına katıldı. Bebek ve çocukları sevip oyuncaklar hediye eden Emine Erdoğan, kütüphanede 7 yaşındaki Nisa Türkmen'le 'Sıfır Atık' oyununu oynayarak çocuklara atıkların nasıl ayrıştırılması gerektiğini anlattı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Emine Erdoğan miniklere atıkların nasıl ayrıştırıldığını anlattı, kitap okudu

Karapürçek Mahallesi'ndeki Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Emine Erdoğan miniklere atıkların nasıl ayrıştırıldığını anlattı, kitap okudu - Resim : 2

Kütüphaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Emine Erdoğan, bebek ve çocukları sevip oyuncaklar hediye etti. Erdoğan, kütüphanede 7 yaşındaki Nisa Türkmen'le 'Sıfır Atık' oyununu oynayarak çocuklara atıkların nasıl ayrıştırılması gerektiğini anlattı. Erdoğan, Masal Atölyesi'nde çocuklara, 'Nasrettin Hoca ve Cimri Komşusunun Hikayesi' kitabını okudu.

DHA

Emine Erdoğan miniklere atıkların nasıl ayrıştırıldığını anlattı, kitap okudu ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Altındağ bebek Kütüphanesi sıfır atık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.