Emine Erdoğan İzmir'de öğrencilerle fidan dikti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bereket Ormanları Projesi kapsamında öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi'nde 79 ilin vali eşleri ile Muğla Valisi Esengül Civelek ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'la toplantısından sonra Bereket Ormanları Projesi'ni hayata geçirdi.

emine2

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile proje kapsamında Kaya Termal Otel'in bahçesinde ilk fidan dikimi yapıldı.

emine_3

Fidanları öğrencilerle diken Emine Erdoğan, ardından can suyunu da onlarla verdi. Fidan dikimi Aliağa, Menderes ve Konak ile eşzamanlı olarak yapıldı.

emine_4

Her üç ilçenin kaymakamlıklarına canlı bağlantı yapılırken, proje kapsamında kentin 30 ilçesinde de dikim gerçekleştirildi.

emine_5

Emine Erdoğan İzmir'de öğrencilerle fidan dikti... ile ilgili etiketler Emine Erdoğan İzmir fidan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.