Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İzmir'deki depremin enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin ile ilgili paylaşımda bulundu. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın! Son ana kadar hiçbir candan vazgeçmeyen tüm arama kurtarma çalışanları sağolun, varolun!" dedi.

İzmir'de meydana gelen deprem faciasının ardından arama kurtarma çalışmaları sonucunda 91 saat sonunda kurtarılarak tüm Türkiye'yi sevince boğan Ayda bebek için sosyal medyadan mesajlar yağıyor.

İşte o mesajlar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "91 saat sonra Ayda kızımıza canlı olarak ulaşılmasının büyük sevincini yaşıyorum. Alıp vereceğin nefes çok olsun sevgili kızım. Hepimizi ağlattın! Son ana kadar hiçbir candan vazgeçmeyen tüm arama kurtarma çalışanları sağolun, varolun!" mesajını paylaştı.

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın

Ayda'nın enkaz altından çıkarılışı esnasında çekilen fotoğrafı paylaşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bugün umudun, inancın ve azmin adı Ayda. Hamdolsun" dedi.

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın - Resim : 2

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise "İzmir'den çok güzel bir haber daha! İdil, Elif şimdi de Ayda yavrumuz kurtuldu. Bir gülümsemenin dünyalara bedel olduğunu bir kez daha gördük. Rabb'ime sonsuz şükürler olsun. Yorulmak nedir bilmeden muhteşem bir gayretle çalışan kurtarma ekiplerimizi kutluyorum." dedi.

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın - Resim : 3

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "91 saat sonraki mucizemizin ismi Ayda. Şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın - Resim : 4

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda, "Umut küçük bir çocuk, onu hep birlikte büyüteceğiz. Hoşgeldin güzel kızım Ayda..." dedi.

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın - Resim : 5

Emine Erdoğan: Hepimizi ağlattın ile ilgili etiketler deprem İzmir ayda bebek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.