Emine Erdoğan: Fatih Sultan Mehmet Han'ın kadim mirasına yakışır bir eser

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Han'ın kadim mirasına yakışır bir eser olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin İstanbullularla buluştuğunu belirtti. Twitter'da yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sevgi Evlerinden gelen çocukların da aralarında bulunduğu 100 çocukla fidan dikerken ve anı olarak kütüğe plaka çakarken çekilen fotoğrafını da yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi fidan ekim töreni coşkuyla gerçekleşti.

Katılım sonrası Emine Erdoğan, Twitter'dan "85 milyonun bahçesi" etiketiyle yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

FİLİZLENEN HER TOHUM, ASIRLIK OLSUN

"Tarihi zaferin kutlu armağanı İstanbul, taşıyla, toprağıyla yegane hazinemiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın kadim mirasına yakışır bir eser, bugün İstanbullularla buluştu. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi şehrimize hayırlı, filizlenen her tohum, asırlık olsun."

Ülkemizin en büyük millet bahçesi, aynı zamanda dünyanın da en büyük beşinci şehir parkı olacak. Daha yeşil bir Türkiye uğruna atılan her adım çok değerli.

Emeği geçenleri tebrik ediyor, fethin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmet Han'ı rahmetle anıyorum. #İstanbulunFethi pic.twitter.com/HV2FrkENF9

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) May 29, 2022

Emine Erdoğan: Fatih Sultan Mehmet Han'ın kadim mirasına yakışır bir eser ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Millet Bahçesi Atatürk Havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı Bahçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.