Emine Erdoğan Afyonkarahisar'da...

AK Parti'nin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle Afyonkarahisar’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan'da eşlik etti.

AK Parti'nin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle Afyonkarahisar’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a refakat eden eşi Emine Erdoğan, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

Afyonkarahisar'da yenilenerek turizme kazandırılacak tarihi mahallelerdeki evleri inceleyen Erdoğan, yetkililerden de bilgi aldı.

Sultan Divani Mevlevihane Müzesi’ni de gezen Emine Erdoğan, Selçuklular döneminde yaptırılan Ulu Cami’yi de ziyaret etti. Ayrıca Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı Tıbbi ve Itri Bitkiler Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.
Emine Erdoğan, ziyaretleri sırasında kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Emine Erdoğan Afyonkarahisar'da... ile ilgili etiketler Erdoğan Afyonkarahisar emine kamp
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.