Emina Jahovic, eski eşinin yeni aşkına benzedi!

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, yeni saç stilini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Büyük beğeni toplayan Jahovic'in imajı, eski eşi Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melisa Sütşurup'a benzetildi.

Şarkıcı Mustafa Sandal ile olan evliliğini bitiren Emina Jahovic, daha sonra Saadettin Saran ile birlikte olmuş ve yaşadığı bu aşkla sık sık gündeme gelmişti. Aşk hayatına bir süre mola veren Jahovic, yeni boyattığı saçlarıyla dikkat çekti. Güzel şarkıcının saç renginin, eski eşinin yeni aşkı oan Melisa Sütşurup'a benzemesi dikkatlerden kaçmadı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Özel hayatıyla ilgili sürekli konuşulan Emina Jahovic şu sıralar yeni imajıyla dikkat çekiyor. Saç rengini değiştiren popçu yeni halini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Emina Jahovic paylaşımına hayranları yorum ve beğeni yağdırdı.

Emina Jahovic, eski eşinin yeni aşkına benzedi!

AYNI SAÇ RENGİ

Saran ile ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açıp açmadığı merak edilen Jahovic "Hayatımda şu an kimse yok tek düşüncem işim ve çocuklarım onun için çok keyifliyim" demişti. Güzel şarkıcının saç renginin, Sandal'ın yeni aşkı Melis Sütşurup'a benzemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Emina Jahovic, eski eşinin yeni aşkına benzedi! - Resim : 2

Emina Jahovic, eski eşinin yeni aşkına benzedi! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.