Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na kritik soru!

Gazeteci Makbule Cengiz'in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek hazırladığı kitabında, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gün yüzüne çıkmayan fotoğrafları ortaya çıktı. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı bu fotoğraflardan birini paylaşarak Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru yöneltti.

Gazeteci Makbule Cengiz'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek hazırladığı nehir söyleşi kitabı "Umut Hep Var" ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nun gün yüzüne çıkmayan fotoğrafları da ortaya çıktı.

KRİTİK SORU!

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı bu fotoğraflardan birini sosyal medya hesabında paylaşarak şu soruyu sordu:

"O yıllarda Türkiye aleyhine faaliyetleri ile tanınan Fransa'daki Kürt Enstitüsü ile ilişkisi var mıydı? Varsa bu ilişki hangi seviyedeydi? Neler yapıyorlardı?"

Kemal Kılıçdaroğlu ise bu soruya henüz bir cevap vermedi.

DRuE98vVAAAIXjD

Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na kritik soru! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Emin Pazarcı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.