Emin Pazarcı: Kurtulan yüzde 15'in içine girdim!

Yoğun bakımda tedavi gören gazeteci Emin Pazarcı sosyal medya hesabından sağlık durumunu açıkladı. Ciddi bir sağlık sorununun içinde olduğunu söyleye Pazarcı, "Ben kurtulan % 15'in içine girdim." dedi.

Geçtiğimiz günlerde aort damarı yırtılması sonucu Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve burada ameliyat edilen gazeteci Emin Pazarcı, yoğun bakıma alınmıştı.

 Pazarcı, Twitter hesabından sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. 

"Ben ciddi bir sağlık sorununun içindeyim.Her şeyin başı sağlık elbet.Ben kurtulan % 15'in içine girdim." diyen Pazarcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama saatlerdir yaşananları izliyorum da... Rusya, Fransa ve batılıların içine girdikleri oyunlarda Azeri kardeşlerimize yaşattıkları çok daha müşkül ve grift!

"Rahatsızlığım sebebiyle beni, eşim ve çocuklarımı arayan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adalet Bakanı Abdumhamit Gül, TBMM Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Yaşar Yıldırım'a sonsuz teşekkürler.

Rahatsızlığım sebebiyle bizzat arayan dualarını esirgemeyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sakarya eski miletvekili Mümtaz Özkök ve bütün dostlara sonsuz şükranlar..."

Emin Pazarcı: Kurtulan yüzde 15'in içine girdim!

Emin Pazarcı: Kurtulan yüzde 15'in içine girdim! - Resim : 2

Emin Pazarcı: Kurtulan yüzde 15'in içine girdim! ile ilgili etiketler Twitter gazeteci yoğun bakım Emin Pazarcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.