Emel Sayın'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama

77 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sayın, yakın zamanda vereceği konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Emel Sayın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Sayın, halsizlik ve ağrı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüse yakalandığını öğrendi.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI


Koronavirüs testi pozitif çıkan Emel Sayın yakın tarihte vereceği konserini de iptal etmek zorunda kaldı. Konu ile ilgili Instagram'dan açıklama yapan ünlü sanatçıya takipçilerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.


İşte Emel Sayın'ın o paylaşımı:

''Sevgili dostlarım, son 3 gündür kendimde hissettiğim ama bugün yarın geçer diye halsizlik ve ağrılarım sonucunda bugün yaptırmış olduğum test sonucunda maalesef Covid-19 olduğumu öğrendim. Hal böyle olunca üzülerek yarın akşam Günay Restorant'ta gerçekleşireceğim konserimi iptal etmek durumunda kaldım. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak üzere. Sevgilerimle...''

Emel Sayın'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama

Emel Sayın'dan sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama ile ilgili etiketler Emel Sayın Sosyal Medya Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.