Emektar gazeteci Abdüllatif Öztürk toprağa verildi! "Son isteği unutulmamak ve hatırlanmaktı!"

KOAH hastalığı nedeniyle henüz 63 yaşında hayatını kaybeden yazılı medyanın usta ismi Takvim Gazetesi Haber Müdürü Abdüllatif Öztürk son yolculuğuna uğurlandı. Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda toprağa verilen Öztürk'ü ailesi, kardeşleri ve Turkuvaz Medya çalışanları yolcu etti.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Yazılı Türk Medyası'nın emektarlarından olan gazeteci ve yazar Abdüllatif Öztürk, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

USTA GAZETECİ ÖZTÜRK'ÜN ANİ ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI!

Emektar gazeteci Abdüllatif Öztürk toprağa verildi! "Son isteği unutulmamak ve hatırlanmaktı!"

Usta gazeteci Öztürk, önceki gün tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirmişti. Uzun yıllar Tercüman, Bugün, Sabah ile Takvim gazetelerinde muhabir ve haber müdürü olarak önemli hizmetlerde bulunan Abdüllatif Öztürk'ün ani ölümü medya dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Genç yaşta hayata veda eden Öztürk için Büyükçekmece Yeni Mezarlık Aybars Ak Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.Emektar gazeteci Abdüllatif Öztürk toprağa verildi! "Son isteği unutulmamak ve hatırlanmaktı!" - Resim : 2

Öztürk'ün cenaze törenine Sinop'tan gelen kardeşleri Müslüm ve Nida Öztürk, eski eşi Nalan Akbaş, çocukları Mehmet Kaan Öztürk, Meliha Pervin Öztürk yakınları ile Turkuvaz Medya çalışma arkadaşları, Öztürk'ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Yine Öztürk'ün cenaze törenine, Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler yazıişleri müdürleri Emre Şahin ve Mustafa Akada'nın yanı sıra ekonomi müdürü Faruk Erdem, magazin müdürü Özge Gürcan Köksel, spor müdürü Onur Özkan, Turkuvaz basım genel müdürü Müdürü Mehmet Kamiloğlu, Turkuvaz idare müdürü Yaşar Dahil, A haber'de Sabah Ajansı'nı sunucusu Erkan Tan,Sarıyer Belediyesi Basın Danışmanı Cengiz Kahraman, SüperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel ile diğer çalışma arkadaşları gözyaşları arasında usta gazeteci Öztürk'ü son yolculuğuna uğurladı.Öztürk'ün cenaze törenine, Turkuvaz Medya Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın çelenk gönderdiği görüldü.

Emektar gazeteci Abdüllatif Öztürk toprağa verildi! "Son isteği unutulmamak ve hatırlanmaktı!" - Resim : 3

"VASİYETİ UNUTULMAMAK VE BÜYÜKÇEKMECE'YE GÖMÜLMEKTİ!"

Yazılı Türk Medyası'nın emektarı Abdüllatif Öztürk'ün kızı Meliha Pervin Öztürk ile oğlu Mehmet Kaan Öztürk babaları Abdüllatif Öztürk'ün tedavi gördüğü hastanede taburcu olacağı gün yaşamını yitirdiğini ifade ederek, "Onun en büyük isteği, unutulmamak ve hatırlanmaktı. Bir de daha önce oturduğu Büyükçekmece'ye gidip gelirken, bize (Çocuklar öldüğüm de beni buraya gömün.)derdi. Babamız bizim eğitimimiz ve hayata iyi başlamamız için hayatını hep çok çalışarak geçirdi. Maalesef babamızı çok erken yaşta kaybettik. Çok çok üzgünüz.Ama sevenleri onu son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Eminim bu onun ruhunu huzurlu kılmıştır. Herkese çok teşekkür ediyoruz." dediler.

Emektar gazeteci Abdüllatif Öztürk toprağa verildi! "Son isteği unutulmamak ve hatırlanmaktı!" ile ilgili etiketler İstanbul koah Takvim Gazetesi Haber Müdürü Abdüllatif Öztürk turkuvaz medya İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.