Emeklilere Ziraat Bankası'ndan 5000 lira maaş promosyonu! Son başvuru tarihini sakın kaçırma

Ziraat Bankası yeni emekli promosyon miktarında değişikliğe gitti. 1 Kasım tarihinde sona erecek olan emekli promosyon miktarı 5000 liraya kadar çıktı. İşte, Ziraat Bankası emekli promosyon başvurusu…

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemelerin artışa gitti. Uzunca bir süre 750 TL gibi bir rakam vererek müşterilerini hayal kırıklığına uğratan Ziraat Bankası, 18 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında yeni emekli promosyon ödemelerini 5000 liraya kadar çıkararak dev bir rakamın altına imzasını attı.

Emekliler şimdiden büyük bir heyecanla yeni düzenlenecek olan promosyon kampanyalarını yakından takip ederken kamu bankalarından Ziraat Bankası ilk hamlesini gerçekleştirdi. Emekli maaşlarını 3 yıl süresince Ziraat Bankası’ndan alacaklara söz verenlere 5000 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacak.

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası ile alan müşteriler promosyon ödemelerini; şubeler, internet şubeleri, Ziraat Mobil, ATM’ler, SMS ve müşteri iletişim merkezlerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Emeklilere Ziraat Bankası'ndan 5000 lira maaş promosyonu! Son başvuru tarihini sakın kaçırma

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan banka müşterilerine;

• 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
• 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
• 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
• 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacaktır.

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemelerinin Kasım ayından itibaren hesaplara yatırılacağı kaydedildi.

Emeklilere Ziraat Bankası'ndan 5000 lira maaş promosyonu! Son başvuru tarihini sakın kaçırma ile ilgili etiketler Ziraat Bankası emekli promosyon banka promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.