Emekliler ve EYT'liler dikkat! 3 gün içerisinde maaşınıza ek 10 bin TL'ye kadar ödeme alacaksınız!

Nisan ayına girilmesi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncelleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, EYT’lilerin de başvurularına açık olan yeni ek ödeme kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Son dönemlerde gündemin başlıca konuları arasında yer alan emekli ödemeleri, bankaları da harekete geçirdi. Düzenli bir gelire sahip olan emekli vatandaşları bünyelerine dahil ederek senelik emekli müşteri sayısı hedeflerine ulaşmanın yollarını arayan bankalar, EYT yasasının da yürürlüğe girmesi ile birlikte güncel ek ödeme kampanyalarını paylaştı.

Düzenli bir gelire sahip oldukları için bankalar tarafından ayrı bir kategoride değerlendirilen ve bu sayede de kendilerine özel fırsatlardan yararlanma imkanı bulan emekliler, bu ay Ramazan Bayramı dolayısı ile maaş ödemelerini erken bir tarihte alabilecekler. Ayrıca 19 Nisan tarihinde de 2 bin TL’lik ikramiye ödemelerini hesaplarında görüntüleyebilecekler. Bu noktada emekli vatandaşların ceplerini şenlendirecek bir açıklamada bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu ay içerisinde başvuruda bulunan tüm emeklilere ve ilk kez maaş alacak olan EYT’lilere, maaş harici 10 bin TL’ye kadar nakit ödeme hizmet sunacağını bildirdi. Katılım bankası, söz konusu emekli kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

MAAŞINI TAŞIYANA 7 BİN 500 TL’YE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ!

Emekliler ve EYT'liler dikkat! 3 gün içerisinde maaşınıza ek 10 bin TL'ye kadar ödeme alacaksınız!

Katılım bankacılığı sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Türkiye Finans Katılım Bankası, nisan ayına girilmesi ile birlikte emekli promosyonu kampanyasını güncelledi. Normal şartlarda azami promosyon tutarının 5 bin TL olduğunu belirten katılım bankası, 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren ve banka bünyesinde yedek hesap bulunduran emeklilere ek ödeme avantajı tanımlayacağını bildirdi. Banka, bu şartları sağlayan emeklilere ve EYT’lilere ödeyecek olduğu promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara: 3.500 TL
  • Emekli maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 5.000 TL
  • Emekli maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 6.500 TL
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 7.500 TL

YAKININI GETİRENE 2500 TL’YE KADAR ANINDA NAKİT ÖDEME!

Yakınını getiren emeklilere promosyon harici ek ödeme hizmeti sunacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli yakın başına 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında ödeme yapılacağını bildirdi.

Emekliler ve EYT'liler dikkat! 3 gün içerisinde maaşınıza ek 10 bin TL'ye kadar ödeme alacaksınız! ile ilgili etiketler emekli promosyon EYT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.