Emekliler dikkat! 7 bankadan teklif geldi! Borçlarınız, sene sonuna kadar sıfırlanacak!

Emekli vatandaşların 2022 yılı içerisinde oluşan borçlarını ödemeye talip olan 7 banka, müjdeli haberi paylaştı. İşte bankaların emekli vatandaşları ilgilendiren yeni kampanyalarına dair detaylar…

2022 yılının nerede ise tamamı boyunca yüksek enflasyon ile mücadele etmek durumunda kalan tüketiciler, düşen alım güçlerinin sebep olduğu yüksek nakit ihtiyacı sebebi ile oldukça zor günler geçirdi. Artan harcamaları sebebi ile halen de darda olan tüketiciler, 2023 yılı ile birlikte gelecek olan yeni zamlara karşı bütçelerini koruma altına alabilmek adına arayışlarını hızlandırdı.

Ülkemizin de içerisinde bulunduğu küresel çaplı kriz etkilerini günden güne artırırken faturalardan market reyonlarına kadar pek çok farklı kategori altında tarihi zamlar görünmeye başladı. Bu noktada mevcut maaşları yetersiz kalan ve temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamamaya başlayan vatandaşlar, açıklanan asgari ücretin hemen ardından değişen etiketler karşısında şaşkınlık geçirdi. Söz konusu etiketlerin 2023 yılı zamlarının habercisi olduğunu düşünen vatandaşlar, 2022 yılının meydana getirmiş olduğu yüksek borç yükünü hafifletmek adına bankaların sene sonu kampanyalarını yakından takip etmeye başladı.

Her kesimden vatandaşın bütçesini sarsan ancak özellikle de tek maaşlı emekli vatandaşların bütçelerini nerede ise sıfırlayan zorlu ekonomik göstergelere karşı emeklilerin yanlarında yer almaya karar veren 7 banka, emeklilerin borçlarını üstleneceklerini duyurdu. Özel bankalar, emekliler için düzenlemiş oldukları sene sonu kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

BANKALARDAN EMEKLİLERE BORÇ YAPILANDIRMA FIRSATI!

Emekliler dikkat! 7 bankadan teklif geldi! Borçlarınız, sene sonuna kadar sıfırlanacak!

Emekli vatandaşların sene boyunca geçim derdi yaşadıklarının bilincinde olan özel bankalar, bu bilinç ile emekli vatandaşlar için yeni kampanyalar geliştirdiklerini duyurdu. Söz konusu kampanyalar kapsamında kendi bünyelerinde borç kapatma hizmeti vereceklerini bildiren özel bankalar, böylelikle tüm borçların tek çatı altında toplanacağını ve bir nevi yapılandırılacağını bildirdi. Emekliler için borç kapatma hizmeti vereceğini açıklayan özel bankalar ise şu şekilde açıklandı:

  • QNB Finansbank
  • Akbank
  • Garanti BBVA
  • TEB
  • ING Bank
  • Yapı Kredi Bankası
  • İş Bankası

EMEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda sırlanmış olan özel bankaların emekli borç kapatma hizmetlerine ilgili bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Emekliler dikkat! 7 bankadan teklif geldi! Borçlarınız, sene sonuna kadar sıfırlanacak! ile ilgili etiketler emekli borç kredi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.