Emekli polis kadını öldürüp, intihar etmişti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki Beykent Sanayi Sitesi girişinde dün emekli bir polis, bir kadını kovalayıp vurmuş, ardından intihar etmişti. Dehşet anlarının güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

İstanbul'un ilçesi Beylikdüzü'nde bulunan Haramidere Sanayi Sitesi’nde dün yaşanan olayda, H.Ö. isimli emekli bir polis memuru, önce elinde silahla kovaladığı Y.K. isimli kadını vurmuş, daha sonra da kafasına sıkarak intihar etmişti.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Y.K. ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Yaşanan dehşetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, H.Ö.’den kaçan Y.K. isimli kadının kurtulmak için sanayi sitesine doğru koştuğu, bu sırada da arkadan gelen H.Ö.’nün ateş ederek kadını vurduğu görülüyor.

İHA

 

 

Emekli polis kadını öldürüp, intihar etmişti! Yeni görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Beylikdüzü Kadın Cinayeti İntihar sanayi sitesi girişi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.