Emekli ikramiyeleri ödenmeye başlandı!

Bağ-Kur ve SSK emeklilerine "Bayram ikramiyeleri" ödemeleri başladı. Erkenden parasını çekmek isteyen emekliler PTT önünde beklemeye başladı.

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri bugün banka hesaplarına geçmeye başladı. Daha önce ödemeler için SGK ve Bağ-Kur emeklilerine 16 Ağustos, Emekli Sandığı emeklilerine 17 Ağustos tarihi işaret edilmişti. Bugün ödemeler SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına geçmeye başladı.

MAAŞLAR 18 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN ÖDENECEK
Öte yandan emeklilere bir müjdeli haber daha geldi. SGK'dan yapılan açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı tatiline rastlayan günlerdeki gelir ve aylık ödemelerinin öne alınacağı belirtildi. Açıklamada, “Ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıkları, 18 Ağustos'tan itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos'ta bankalardan ödenecek” ifadesi kullanıldı.

Emekli ikramiyeleri ödenmeye başlandı! ile ilgili etiketler PTT Banka emekli ikramiyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.