Emekli bayram ikramiyelerine rekor zam geliyor! Sızdırılan Kurban Bayramı ikramiyeleri 1800 lira oluyor

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri zamlı tutarı sızdırıldı. Tüm dikkatler Kurban Bayramı öncesinde emekli ikramiyelerine çevrilirken yaşanan son dakika gelişmesi herkesi şaşırttı. Son olarak 1100 lira olarak ödenen emekli bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı’nda zamlanarak 1800 lira olacağı iddia edildi.

Kurban Bayramı yaklaşırken emekli bayram ikramiyeleri konusunda da heyecanlı bekleyiş baş gösterdi. Yüksek enflasyona rağmen emekli vatandaşları düşünen hükümet ilk olarak bayram ikramiyelerinin zamlanması konusunda adım atmaya başladı.

Vatandaşların az da olsa nefes almasını sağlamak adına yaşanan son dakika gelişmesine göre emekli bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı’ndan itibaren zamlanacağı iddia edildi. Daha öncesinde Ramazan Bayramı’nda emekli ikramiyeleri 1100 TL olarak hesaplara yatırılmış zam bekleyen kesim az da olsa bu duruma üzülmüştü.

Emekli bayram ikramiyelerine rekor zam geliyor! Sızdırılan Kurban Bayramı ikramiyeleri 1800 lira oluyor

Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiye Zammı Sızdırıldı

Beklentiler Kurban Bayramı’nda daha da artarken enflasyonun altında vatandaşlarını ezdirmek istemeyen hükümet tarafından ilk adımların atılmaya başlandığı belirtildi. Ramazan Bayramı’na göre Kurban Bayramı’nda emekli ikramiyelerinin zamlı olarak hesaplara yatacağı ve bu rakamında 1800 lira sızdırıldı.

Emekli Bayram İkramiyesi Zam Tablosu

Mevcut Bayram İkramiyesi: 1100 TL
%25 zam gelirse: 1375 TL
%30 zam gelirse: 1430 TL
%35 zam gelirse: 1485 TL
%40 zam gelirse: 1540 TL
%45 zam gelirse: 1595 TL
%50 zam gelirse: 1650 TL

Emekli bayram ikramiyelerine rekor zam geliyor! Sızdırılan Kurban Bayramı ikramiyeleri 1800 lira oluyor ile ilgili etiketler Kurban Bayramı emekli ikramiyesi Emekli bayram ikramiyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.