Emekçi düşmanı CHP! Önce dayak yediler sonra görevlerinden alındılar!

Maaşlarının düşük olması nedeniyle hakkını arayan işçiler, Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto ettikleri için görevden alındı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayraklı'da depremzedeler için başlattığı projenin temel atma törenine katıldı. Kılıçdaroğlu törende, CHP'li Çiğli Belediyesi'ne ait ÇİBEL A.Ş'de çalışan işçilerin tepkisiyle karşılaştı. Maaşlarının asgari ücretin altında kaldığını belirten işçiler, Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediye yönetimini protesto etti.

KORUMALAR DARBETTİ

Tören sonunda Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen işçiler, korumalar tarafından darbedilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

3 İŞÇİ TEMSİLCİSİ KOVULDU

Sendika. org haberine göre; bu yaşananların ardından harekete geçen DİSK’e bağlı Genel-İş’in Genel Yönetim Kurulu, Kılıçdaroğlu’na seslerini duyurmaya çalışan üç işçi temsilcisini görevden aldı.

Kılıçdaroğlu'nun protesto edilmesini kabul etmediklerini belirten Genel-İş’in Genel Yönetim Kurulu, “Bu eylem ne işçi sınıfı eylemidir ne de DİSK/Genel-İş’i temsil eden bir eylemdir.” diyerek görevden almayı savundu.

 

Emekçi düşmanı CHP! Önce dayak yediler sonra görevlerinden alındılar! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu İşçi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.