Emanet dizisi yeni sezon için set dedi! Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'ndan bomba mesaj!

Kanal 7'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Emanet günlük yayınlanan dizi olmasına rağmen birçok önemli rakibini geride bırakmıştı. Yeni sezon için sete çıkan dizinin başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'ndan bomba bir mesaj geldi.

İlk sezonu ile reytinglerde çok iyi sonuçlar elde eden Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet 2 ay süren molanın ardından set dedi. Halil İbrahim Ceyhan'ın Yaman, Sıla Türkoğlu'nun Seher karakteri izleyicinin karşısına çıktığı dizinin yeni sezon çekimleri başladı. Uyumları ile adlarından söz ettiren çiftten ise yeni sezon çekimleri öncesi bomba bir mesaj geldi.

Seher Ve Yaman'dan Yeni Sezon Öncesi Bomba Mesaj!

Emanet dizisinde başrol oynayan ikili yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti.

Sıla Türkoğlu, “Herkese merhabalar, yeni sezon çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Biz hepimiz çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

 Halil İbrahim Ceyhan ise yeni bölümlerin çok daha iyi olacağını şu mesaj ile anlattı: “Sizlerle yeniden buluşacak olmanın mutluluğu var üzerimizde. Çok güzel bölümler çekiyoruz. Yakında görüşmek üzere.”

EMANET YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal 7'den yapılan açıklamaya göre dizinin 2. yeni sezonu Eylül ayından itibaren ekranda olacak.

Emanet dizisi yeni sezon için set dedi! Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'ndan bomba mesaj! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet dizisi ne zaman başlıyor halili ibrahim ceyhan sıla türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.