'Elvan Dalton' olarak tanınan Ankaralı şarkıcı Elvan Yılmaz hayatını kaybetti

Elvan Dalton olarak bilinen Ankaralı şarkıcı Elvan Yılmaz hayatını kaybetti. Kalp krizi nedeniyle 57 yaşında vefat eden Dalton'un ölüm haberini Mesut Yar duyurdu.

Sahne ismi "Elvan Dalton" ile tanınan Ankaralı şarkıcı Elvan Yılmaz yaşamını yitirdi. Kalp krizi nedeniyle vefat eden Dalton'un ölüm haberini Mesut Yar duyurdu.


Mesut Yar, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sevgili izleyen, Elvan Yılmaz ya da bilinen adıyla Koçhisarlı Elvan Dalton... Adını duyanlarda hemen bir gülümseme peydah olur zira özellikle kendine has şarkı sözleriyle keyifli bir mizahı vardı. Evet aynı zamanda sevdiğim bir dostum olan Elvan Dalton dün aramızdan ayrıldı. Pek çok kez “Burada Laf Çok'a” konuk etmiştik, hatta Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanılmıyorsam "Çalgı Çengi" filminde de şarkıları yer almıştı. Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun, varoluyla anacağız hep kendisini."

elvan dalton

Öte yandan, Elvan Dalton'un cenaze töreni bilgileri netleşti. Ankaralı şarkıcı bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. 

 

ELVAN DALTON KİMDİR?

Elvan Dalton Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde 1966 yılında dünyaya geldi.
Müzik ile ilgilenmeye 7-8 yaşlarında başladı, inşaat işinde çalıştığı sıralarda aldığı bongo ile müzik konusunda kendisini geliştirdi. İlk sahne deneyimini düğünlerde yaşayan Dalton, iki çocuk babasıdır. Dalton, Ahmet Kural'la Murat Cemcir'in iki düğün şarkısıcısını canlandırdığı Çalgı Çengi filmindeki müziklerle tanınıyordu.

 

'Elvan Dalton' olarak tanınan Ankaralı şarkıcı Elvan Yılmaz hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Elvan Yılmaz Elvan Dalton Mesut Yar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.