Elon Musk'tan Twitter için kripto hamlesi! Twitter kripto paralar için düğmeye bastı!

Elon Musk’ın satın almasının ardından Twitter’da yenilikler yapılmaya devam ediyor. Platformda Bitcoin gibi kripto paralar ile ödeme yapılabileceği ifade ediliyor. Twitter’dan dikkat çeken kripto para hamlesi…

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, Elon Musk’un milyarlarca dolara sosyal medya şirketini satın almasının ardından köklü bazı değişikliklere gitmeye başladı. Kripto paralar ile yakın ilişkisiyle de bilinen Elon Musk’ın Twitter’da kripto para kullanımına ilişkin yeni özellikler üzerinde çalıştığı ifade ediliyor.

Akışta birçok değişiklik ile gündeme gelen Twitter, kripto para ile ödeme seçeneklerinin kullanımına ilişkin düzenlemelere gitmeye hazırlandığı iddia edildi. Bitcoin gibi kripto para birimleri ile ödeme yapılması mümkün hale gelebilir.

TWİTTER’DAN KRİPTO PARA HAMLESİ!

Elon Musk'tan Twitter için kripto hamlesi! Twitter kripto paralar için düğmeye bastı!

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından akışta birçok yenilik yapılmaya başladı. Yapılan bu güncellemeler ve yeniliklerin arasına bir yenisinin daha ekleneceği iddia ediliyor. Financial Times’ta yer alan habere göre, Twitter’da Bitcoin gibi lider kripto para birimleri ile ödeme yapılabileceği ifade ediliyor.

Kripto para birimleri ile ödeme yapılabilmesi için bir ödeme sistemi üzerinde çalışıldığı iddiaları kısa sürede piyasalarda da hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre Elon Musk, yeni kripto para ödeme sistemini ilk olarak itibari para sistemlerini destekleyecek şekilde tasarlanmasını istediği ifade ediliyor.

TWİTTER’A BANKACILIK HİZMETLERİ GELEBİLİR!

2022 yılının son aylarında Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk tarafından platformda köklü değişimleri içeren birçok önemli yenilik yapılacağına dair açıklamalar yapılmıştı. Bunlardan biri de Twitter üzerinden bankacılık hizmetlerinin sunulması yer alıyordu.

Ödemelerde dönüştürücü bir fırsat olduğunu ifade eden Elon Musk, doğrudan mesaj göndermekle ödeme göndermek arasında çok büyük bir fark olmadığına dikkat çekmişti. Elon Musk’ın Twitter’da bankacılık hizmetlerini devreye sokması halinde önemli bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Kripto paralar ile ödeme özelliği de bu adımların ilki olarak değerlendiriliyor.

KRİPTO PİYASALAR HAREKETLENDİ!

Twitter’da kripto paralar ile ödeme ve bankacılık hizmetlerine ilişkin geliştirmelerin olduğunun duyulmasının ardından Dogecoin son 24 saatte en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Ancak konunun detayları henüz netlik kazanmadı.  

Elon Musk'tan Twitter için kripto hamlesi! Twitter kripto paralar için düğmeye bastı! ile ilgili etiketler Elon Musk Twitter Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.