Elon Musk'tan ilginç paylaşım! Diğer platformlara gönderme yaptı

İş insanı Elon Musk ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Twitter'ı satın aldıktan sonra çok konuşulan Musk, bu kez de diğer sosyal medya platformlarına gönderme yaptı.

Twitter'ı satın aldıktan sonra ismini X olarak değiştiren ve dünya gündeminden düşmeyen Elon Musk yine sosyal medyayı karıştıracak bir paylaşım yaptı. 

X sosyal medya platformuna rakip olarak açılan Threads'in, eski adıyla Twitter paylaşım butonunu kaldırması üzerine olduğu düşünülen gönderinin altına 'Penguenleri severim' notuyla fotoğraf paylaştı.

Elon Musk'tan ilginç paylaşım! Diğer platformlara gönderme yaptı

Elon Musk'ın diğer platformları açıkça eleştirdiği fotoğrafa gelen yorumlar ise Threads platformunun ilk zamanlardaki popülerliğini hızlıca kaybettiği görülebiliyor. 

 

ELON MUSK 44 MİLYAR DOLARA SATIN ALMIŞTI

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı.

Twitter'da yüzde 9,2'lik hisse satın alan Elon Musk, 14 Nisan'da SEC'e yaptığı bildirimde, Twitter'ın tamamı için hisse başına 54,2 dolarlık teklifte bulunmuştu. Twitter'dan 25 Nisan'da yapılan açıklamada da şirketin Musk'a satılmasına yönelik anlaşmanın sağlandığı bildirilmişti.

Elon Musk, 1999 yılında satın aldığı x.com adlı alan adını Twitter'a rakip olacak bir platform kurmak için kullanabileceğini açıklamıştı. Fakat günün sonunda Musk, Twitter'ı satın aldı ve Twitter'ı 'X' haline dönüştürmeye başladı.

 

Elon Musk'tan ilginç paylaşım! Diğer platformlara gönderme yaptı ile ilgili etiketler Elon Musk Twitter X (Twitter)
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.