Elon Musk'ın yeni Tesla Cybertruck'ı kurşunlara bana mısın demiyor! Kurşun geçirmezlik testi görüntüleri paylaşıldı...

Tesla, merakla beklenen yeni aracı Cybertruck'ın, 1,8 mm kalınlığındaki paslanmaz çelik panellerinin çeşitli silahlarla ne kadar kurşun geçirmez olduğunu gösteren bir video yayınladı.

Tesla, merakla beklenen elektrikli aracın 2019'da ilk kez tanıtılmasının ardından nihayet Cybertruck'ları teslim etmeye başladı. Tesla, Cybertruck Teslimat Etkinliğini dün gerçekleştirdi ve şirket CEO'su Elon Musk, Cybertruck'ın tasarımı ve onu gerçeğe dönüştürmek için neler yapıldığı hakkında kamuoyuna daha fazla ayrıntı vermek üzere sahneye çıktı. Musk, Tesla'nın Cybertruck'un iddialı tasarımına uyum sağlamak için nasıl yepyeni bir alaşım yaratması gerektiğine değindi ve şirketin sonunda korozyona dayanıklı ve kurşun geçirmez, 1,8 mm kalınlığında paslanmaz bir süper alaşım elde ettiğine değindi.

Elon Musk'ın yeni Tesla Cybertruck'ı kurşunlara bana mısın demiyor! Kurşun geçirmezlik testi görüntüleri paylaşıldı...

CYBERTRUCK, KURŞUNLARA BANA MISIN DEMİYOR

Etkinlik sırasında Cybertruck'un yan paneline çeşitli silahların ateşlendiği bir video gösterildi. Tesla'nın yeni elektrikli aracı, 9 mm'lik Glock, M4 pompalı tüfek ve .45 kalibrelik Tommy Gun ile karşı karşıya geldi. Cybertruck'ın dış kısmı tüm mermileri durdurmayı başardı; yalnızca tek bir saçma tanesi çeliği delip camı kırdı. Ancak bu saçma da kapının diğer tarafına geçmeden durdu.

İşte o görüntüler:

Elon Musk'ın yeni Tesla Cybertruck'ı kurşunlara bana mısın demiyor! Kurşun geçirmezlik testi görüntüleri paylaşıldı... ile ilgili etiketler Elon Musk Tesla
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.