Elon Musk iyice delirdi: Tuvalete korumayla gidiyor

Twitter’ın eski ve mevcut çalışanları tarafından ilginç bir rapor yayınlandı. Raporda Elon Musk’ın tuvalete dahi korumayla gittiği öne sürülüyor.

SpaceX, Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk ile ilgili yeni iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Mühendislerden biri Twitter’ın durumunu ‘dışarısı iyi gözüken ama içeriden yanan bir bina’ya benzetti.

İsminin açıklanmasını istemeyen mühendis durumu Dışarıdan baktığınızda cephe iyi görünüyor ama hiçbir şeyin çalışmadığını görebiliyorum. Tüm tesisatlar, tüm musluklar, her şey bozuk." şeklinde anlattı.

NEFRET ARTTI, KİMSE İLGİLENMİYOR

Twitter’da yaşananları anlatan mühendis, sosyal medya platformundaki tacizi sınırlamak için yapılan çalışmaların artık durduğunu ve ‘kimsenin ilgilenmediğini’ söyledi.

Rapora göre, nefret arttı, troller ise daha özgür ve daha aktif. Kadın düşmanı ve tacizci profillerin takipçi sayılarında yüzde 69 artış görüldü.

TUVALETE BİLE KORUMAYLA GİDİYOR

Yine isminin açıklanmasını istemeyen başka bir mühendis, Elon Musk’ın Twitter personeline güvenmediği için garip davranışlarda bulunduğunu söyledi:

"Ofiste nereye giderse gitsin, en az iki koruması var. Çok hantal, uzun boylu, Hollywood film korumaları onu tuvalete kadar takip ediyor."

Ayrıca çok garip iddialar arasında Elon Musk’ın temizlik ve yemek çalışanlarını kovduğu ve ofis bitkilerini personele satmaya çalıştığı iddia edildi.

Elon Musk iyice delirdi: Tuvalete korumayla gidiyor ile ilgili etiketler Elon Musk Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.