Oscar ödüllü yönetmenden Elon Musk filmi geliyor

Oscar ödüllü yönetmen Alex Gibney, Tesla, SpaceX ve Twitter'ın CEO'su Elon Musk'ın bir belgeselini çekiyor.

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk, diğer milyarderlerin aksine magazinsel tarafıyla da tüm dünyanın en çok konuşulan insanları arasında yer alıyor. Kripto para dünyasından, yapay zekaya kadar birçok konuda yaptığı her açıklama gündem olan ve son olarak Twitter'ı satın almasıyla olay olan Musk, her hareketiyle gündemde kendine yer buluyor. Tüm bunlar yaşanırken bir Elon Musk belgesel-filmi çekilmesi de sürpriz olmazdı değil mi?

OSCAR ÖDÜLLÜ YÖNETMEN ELON MUSK BELGESEL-FİLMİ ÇEKECEK

Oscar ödüllü yönetmen Alex Gibney, “Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”, “Enron: The Smartest Guys in the Room” ve “Steve Jobs: The Man in the Machine” gibi belgesel-film yapımlarıyla tanınıyor. Yeni projesinde ise Elon Musk'ın dünyaya olan etkisini “kesin ve süslenmemiş şekilde” izleyicilere aktaracak.

Oscar ödüllü yönetmenden Elon Musk filmi geliyor

"HİT BİR ESER OLACAK"

Twitter'da yeni yapım ile ilgili bir gönderiye yorum yapan Elon Musk, "Bu hit bir eser(parça) olacak" ifadesini kullandı. Şu anda yapım aşamasında olan belgeselin yapımcılığını Jigsaw Productions, Closer Media, Anonymous Content ve Double Agent üstleniyor.

Closer Media’nın kurucusu Zhang Xin, Gibney ile çalışma ve Musk’ın dünya üzerindeki etkisini inceleme fırsatından heyecan duyduğunu ifade etti. Filmin yapımcılığını Jigsaw adına Gibney ve Jessie Deeter; yönetici yapımcılığı ise Stacey Offman ve Richard Perello üstleniyor.

Elon Musk'ın hayatını anlatacak olan belgesel-filmin çıkış tarihi henüz belli değil. Ayrıca yapımın sinemalarda mı yoksa dijital platformlarda mı gösterileceği de henüz açıklanmadı.

Oscar ödüllü yönetmenden Elon Musk filmi geliyor ile ilgili etiketler Elon Musk film
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.