Elon Musk bütün tuşlara basıyor: Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği ekleniyor

Elon Musk'ın satın alımı sonrası bir türlü raya oturmayan ve çeşitli olaylarla kullanıcısını çileden çıkartan Twitter'a şimdi de muhtemelen kimsenin istemediği 'sesli ve görüntülü arama' özelliği geliyor.

Twitter yine gündemden düşmüyor. Sürekli kısıtlamalarla gündeme gelen Twitter bu kez yeni sunacağı bir özelliği açıkladı fakat bu özelliği de kimsenin 'sormadığı' çok açık diyebiliriz.

Twitter'da tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, yakında platforma hem görüntülü hem de sesli arama yapılabileceğini açıkladı.

Conway, Twitter hesabın üzerinden yaptığı bu açıklamada yeni özelliğin görüntüsünü de paylaştı. Detaylara girmeyen tasarımcı, görüntü, arayüz ve özelliğin nasıl çalışacağını anlattı.

Elon Musk bütün tuşlara basıyor: Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği ekleniyor

Ekran görüntüsüne baktığımızda DM bölümünde değişiklikler olacağını görüyoruz. “Sesli arama” ve “Görüntülü arama” seçeneklerinin yer alacağı arama simgesi, sağ üst yerleştirilmiş ve sol ata da bir '+' simgesi eklenmiş. Bu 'artı' işareti ile GIF ekleme gibi işlevler halledilecek.

Video ve sesli görüşme özelliğinin Twitter'a ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ayrıca bu özelliğin sadece ücretli Twitter Blue kullanıcılarına mı sunulacağı yoksa herkese mi geleceği bilinmiyor. Fakat yüksek ihtimalle bu özellik ücretli abonelere özel olacak.

Elon Musk bütün tuşlara basıyor: Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği ekleniyor ile ilgili etiketler Twitter Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.