Elmalı davasındaki istismar mağduru 2 çocuk devlet korumasına alınıyor!

Elmalı davasında cinsel istismara uğrayan 2 kardeşin anne ve üvey babası hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkınca Türkiye ayağa kalkmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Elmalı davasının mağduru küçük kardeşlerin devlet korumasına alındığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya Elmalı'da yargılama süreci devam eden istismar davasında mağdur olan 2 kardeş için mahkemeye yapılan devlet korumasına alınma talebinin kabul edildiğini duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Antalya Elmalı’da yargılama süreci devam eden istismar vakasında, mağdur iki çocuğumuz hakkında mahkemeye yaptığımız devlet korumasına alınma talebi kabul edilmiştir. Çocuklarımıza, Bakanlığımıza bağlı bir kuruluşta sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı sağlayacağız." ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

 

Elmalı davasındaki istismar mağduru 2 çocuk devlet korumasına alınıyor! ile ilgili etiketler cinsel istismar elmalı davası devlet koruması aile ve sosyal hizmetler bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.