'Başkan bu namus işi'

Antalya'da yer alan Elmalı ilçesinin İYİ Parti'li Belediye Başkanı Halil Öztürk hakkındaki 'yasak aşk' iddialarında yeni detaylar ve konuşmalar ortaya çıktı. Makam şoförünün eşiyle ilişkisi olduğu belirtilen Öztürk'e partisinin il ve ilçe başkanları sahip çıktı. Genel Başkan Meral Akşener ise dün de sessizliğini korudu.

İYİ Parti'li Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk hakkındaki 'yasak aşk' iddiaları, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Sabah'tan İbrahim Okumamış'ın haberine göre; makam şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki'yle yaşadığı birliktelik ortaya çıkan Başkan Öztürk'e partisinin dört koldan sahip çıkması, sosyal medyada tepki çekti.

BAŞKANA SAHİP ÇIKTILAR

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, olayı komplo ve üzerlerine leke atma çalışması olarak niteleyerek, "İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Belediye başkanımızın yanındayız" açıklamasında bulundu.

Elmalı İlçe Başkanı Üzeyir Altın da, olayı komplo olduğunu öne süren bir açıklama yaptı.

''HÂLÂ MI KOMPLO''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile parti yönetimi ise dün de sessizliğini korudu. İYİ Parti il ve ilçe başkanlıklarının yaptığı açıklamalar ile Halil Öztürk'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara tepki yağdı.

Olayın tüm belgelerinin ortaya çıkmasına rağmen hâlâ komplo diretmesine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, "İstifa etseniz, hem daha samimi ve davanın selameti açısından daha hayırlı olur.

Nüfuzunuzu kullanarak olayların akışını değiştirme şansınız çok yüksek. Gerçi burası Japonya değil. Ben ne anlatıyorum?, Buluşma görüntülerin ortaya çıktı daha hâlâ komplo diyorsun.

Böyle yalakalar böyle olaylarda ortaya çıkar. Karşı tarafın anlattıkları bu olayın iftira olmadığının net belgeleridir. Bırakın yalama olaylarını" gibi yorumlarda bulundu.


AKŞENER SORULARA YANIT VERMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'nın Elmalı Belediye Başkanı'nın yasak aşk skandalıyla ilgili sessizliğini sürdürüyor.

Akşener, dünkü grup toplantısında kadına şiddeti eleştirirken, İstanbul Sözleşmesi'ni savundu ama aşk skandalına ilişkin bir cümle dahi söylemedi. Grup toplantısından ayrılırken de gazetecilerin sorularını cevaplamadı. 

İTİRAF GİBİ YAZIŞMALAR

Başkan Halil Öztürk ile şoförü Tilki arasındaki itiraf gibi Whatsapp yazışmalar ortaya çıktı. Yasak aşkı ve iddiaları reddeden Başkanı Öztürk'ün, şoförü ile yaptığı yazışmada, "Sana her şeyi anlatayım" demesi dikkat çekti.

Makam şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşk skandalı ortaya çıkan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün olayın ortaya çıkmadan önce şoförü ile yaptığı görüşmeler şöyle:

''SANA HER ŞEYİ ANLATAYIM''

Halil Öztürk: Tamam sana her şeyi anlatayım ama senin sandığın gibi bir şey yok.
Ahmet Tilki: Anlat yüz yüze konuşalım.
H.Ö: Mesajları son ana kadar sen atıyorsun diye attım. Konuşacağız.
A.T: Telefonla konuşmalar var bir sürü. O yanlış bir şey yapsa senin uyarman lazım. Nikahımızı kıydın düğünümüzü.
H.Ö: Bak ben sana yamuk yapmam, hele sana.
A.T: İnsan aynı yerde ekmeğini yediği adama bunu yapmaz. Ben bunu sana yapsam öldürürsün. Bu namus işi.
A.T: Gelince 5 dakika görüşelim. Gerçekleri sana teslim edeceğim başkan.

'Başkan bu namus işi' ile ilgili etiketler Elmalı İYİ Parti Meral Akşener halil öztürk Ahmet Tilki Sümeyra Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.