Eliz Sakuçoğlu, Demet Akalın'ın eski eşiyle görüntülendi!

Oyuncu Ekin Mert Daymaz ile olan ilişkisinin bitip bitmediği bilinmeyen Eliz sakuçoğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sakuçoğlu'nun, Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir ile görünmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz'la geçtiğimiz sene aşk yaşamaya başladı. Bir süredir sessizliklerini koruyan çiftin ayrıldıkları iddia edildi. Ayrılık iddiaları hakkında açıklamayan yapmayan Eliz Sakuçoğlu, önceki gün iş insanı Önder Bekensir Bebek'te görüntülendi.

Eliz Sakuçoğlu, Demet Akalın'ın eski eşiyle görüntülendi!

KEYİFLİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Oldukça keyifli görünen ikili, uzun süre sohbet etti. Sohbete yoldan geçen bir köpeği sevmek için ara veren Eliz Sakuçoğlu, bol bol fotoğraf çekip sosyal medyada yayınlamayı ihmal etmedi.

HAZAL'I ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Ekin Mert Daymaz'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ekin Mert Daymaz'ın, İzmir'deki bir mekanda oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile samimiyeti ilerlettiği hatta ikilinin, sarmaş dolaş dans edip birbirlerini öpücüklere boğduğu öne sürüldü.

Eliz Sakuçoğlu, Demet Akalın'ın eski eşiyle görüntülendi! - Resim : 2

 

Eliz Sakuçoğlu, Demet Akalın'ın eski eşiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Ekin Mert Daymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.