Eline aldığı taşı defalarca ATM'ye fırlattı!

Bağcılar’da parke taşını defalarca ATM’ye fırlatarak zarar veren şahıs, mukavemette bulunduğu polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin ATM’ye parke taşı attığı anlar ise kameraya yansıdı. Yapılan kimlik kontrolünün ardından, şahsın daha önce de ATM'lere saldırdığı öğrenildi.

Olay, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde dün gece saat 00.45 sıralarında Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde yaşandı.

ELİNDEKİ TAŞI DEFALARCA ATM'YE FIRLATTI

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde ATM’ye gelen bir şahıs, eline aldığı parke taşını defalarca ATM’ye fırlatarak zarar vermeye çalıştı. Şüpheli bir süre sonra taşı da alarak ATM’nin önünden uzaklaştı.

KİMLİK KONTROLÜ YAPMAK İSTEYEN POLİSE DİRENDİ

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, ATM’ye yakın bir bölgede duran şahsa kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada şüpheli şahıs polis ekiplerine küfür ve hakaretler ederek cebinden çıkardığı bir cisimle mukavemette bulunmaya çalıştı. Yaşanan arbede sırasında polis ekipleri şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

DAHA ÖNCE DE ATM'LERE ZARAR VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan kimlik sorgusunda şahsın emniyette çeşitli suçlardan kaydı bulunan E.B. olduğu anlaşıldı. İncelemelerde E.B.’nin daha öncede bölgede bulunan başka ATM’lere zarar verdiği için yakalandığı ve çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldığı belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan E.B. çıkarıldığı adli makamlarca ‘ev hapsi’ ve ‘yurtdışına çıkış yasağı’ şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

ATM'YE SALDIRDIĞI ANLAR KAMERADA

Bağcılar’da şahsın ATM’ye taş fırlattığı o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahsın eline aldığı parke taşını defalarca ATM’ye fırlattığı, daha sonrada taşı alarak kameranın açısından çıktığı görülüyor.

Eline aldığı taşı defalarca ATM'ye fırlattı! ile ilgili etiketler ATM Saldırı polis taş fırlattı mukavemet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.