"Elin oğlu" idi, Türk vatandaşı olup askere gitti!

“Elin Oğlu” programıyla yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Polyanin’in, önce Türk vatandaşlığına geçtiği, 2010 yılında ise İstanbul’da askerlik yaptığı ortaya çıktı. 

Vatani görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı’nda tamamlayan Polyanin, “Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçikle omuz omuza savaşırım” diyor.

elin_ogIlu2

Türkiye serüveni ailesinin emeklilikten sonra Antalya’ya yerleşmesiyle başlayan Andrey Polyanin “Kalk Gidelim” dizisi ve “Kırımlı” filminde rol almıştı.

ANDREY POLYANİN KİMDİR?

Aslen Rus olan Andrey Polyanin, çok küçük yaşlarda Türkiye’ye geldi ve uzun süre burada yaşadı. Annesi ve babası Rusya’da çalışıp emekli olduktan sonra sıcak memleket için İstanbul’a geldi. Türkiye’de modellik yapmakta olan Andrey Polyanin, burada tekstil alanında kendi işini yaptı.

Yakışıklılığıyla birçok kızın sevgilisi olan Andrey Polyanin, 2014 yılında ‘’ Kırımlı ‘’ ismindeki sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış ile rol aldı ve burada yüzbaşı rolünde oynadı.

2015 yılında Mercedes-Benz Fashion Week'te podyuma çıkarken, 2016 yılında da tekrardan podyumda yer aldı.

"Elin oğlu" idi, Türk vatandaşı olup askere gitti! ile ilgili etiketler asker Antalya andrey polyanin barış gücü elin oğlu kırımlı
GÜNÜN VİDEOSU

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditler savurup camı yumrukladı...

Üsküdar'da bir taksici yol verme nedeniyle tartışma yaşadığı kadın İETT otobüsü şoförüne tehditler savurup hakaretlerde bulundu. Otobüsün camını da yumruklayan gözü dönmüş taksici gözaltına alındı. Dehşet anları kamerada.