Elimi Bırakma kadrosuna flaş transfer!

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan fakat reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Meryem dizisinin oyuncusu, TRT 1'in Elimi Bırakma dizisinde oynayacak.

TRT’nin pazar akşamları seyirciyle buluşan Üs Yapım imzalı dizisiElimi Bırakma” dizisinin kadrosuna bir isim daha katıldı.

Usta yönetmen Sadullah Celen’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Seray Gözler Yeniay, Cemre Gümeli ve Batuhan Ekşi gibi ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla beğeni topluyor.

 EKİBE KENAN ACAR DA KATILDI

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, aile ilişkilerinin etkili bir dille ekrana aktarıldığı dizinin ekibine son olarak Kenan Acar katıldı.

Elimi Bırakma kadrosuna flaş transfer!

KADİR KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Acar, geçen yıl TMC Film imzalı Meryem dizisindeki performansıyla öne çıkmıştı. Ünlü oyuncu “Elimi Bırakma” dizisinde ise Kadir karakterine hayat verecek.

Elimi Bırakma kadrosuna flaş transfer! - Resim : 2

Kenan Acar, Meryem dizisinde Furkan Andıç’ın oynadığı Savaş karakterinin en yakın arkadaşı Güçlü’yü oynuyordu. Acar, dizide sevgili rolünü oynadığı Serenay Aktaş ile gerçek hayatta da sevgili olmuştu. İkili daha sonra geçtiğimiz Haziran ayında ayrıldıklarını açıklamışlardı.

 

Elimi Bırakma kadrosuna flaş transfer! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma kadir yeni oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.