Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! Azra büyük şok yaşıyor!

Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, bu akşam 44. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Azra'nın büyük şok yaşadığı akşamda yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Gelecek bölümde olacaklar izleyenler tarafından araştırılmaya başladı. İşte Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! Azra büyük şok yaşıyor! Merak edilen detaylar haberimize...

Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! Azra'nın büyük şok yaşadığı akşamda yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Gelecek bölümde olacaklar izleyenler tarafından araştırılmaya başladı.TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, bu akşam 44. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! Azra büyük şok yaşıyor! Merak edilen detaylar haberimize...

Elimi Bırakma 44.son bölüm ile TRT 1’de yayınlandı. Son bölümde; Azra ve Cenk'in en mutlu günlerini karanlığa döndüren gerçekler onları acı içerisinde bırakır. Cenk'in aldığı büyük karar hem Çelen ailesi için hem de Azra için yeni bir dönem başlatacaktır.

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Acıları ile yoğrularak büyüyen Azra, yeniden ayağa kalktığında hayatın ona nasıl sürprizler hazırladığını bilmemektedir.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Cansu'nun ölümünün üzerinden aylar geçmiştir. Azra'yı ve Mert'i artık gözünün önünden ayırmak istemeyen Cenk, düğünü daha fazla ertelemek istemez.

Tüm aileyi düğün telaşı sarmıştır. Cansu'nun ölümünden sonra bir kliniğe yatırılan Sumru, Azra ve Cenk'in evleneceğini öğrenir ve hastaneden kaçar.

Elimi Bırakma 45. bölüm fragmanı izle! Azra büyük şok yaşıyor! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.