Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Cansu gerçekleri öğreniyor!

Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma, 39. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 5 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümüyle yayınlanan bölümde; Azra ile Cenk evlilik hazırlıklar yapmaya başladı. Cansu bırakılan ses kaydını dinlediğinde babasının sesini hemen anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Cansu gerçekleri öğreniyor! Merak edilen detaylar...

Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.Feride Hanım evin kadınlarını bohça alışverişine götürüyor. Ama Azra'nın aklının bir köşesinde hala babasının katili var. Ayrıca Burhan'ın bulamadığı ses kaydı Cansu'nun eline geçiyor.TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma, 39. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Cansu gerçekleri öğreniyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Cansu gerçekleri öğreniyor!

ELİMİ BIRAKMA 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elimi Bırakma 40. yeni bölüm fragmanı henüz TRT 1 tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linki açıp sayfanın alt bölümünden izleyebilirsiniz…

ELİMİ BIRAKMA 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra ve Cenk’in uzun süredir beklediği an geliyor ve düğün hazırlıklarına başlanıyor. Evlilik kararı daha erkene alınıyor. Feride Hanım, Serap’ın da Cenk ile Azra’nın evliliği için mutlu olmasını istiyor. Serap, Azra ile yaşadıklarından dolayı tedirgin. Çok samimi bir ilişki kuramayacaklarını düşünüyor. Feride, Azra’yı da artık kızı gibi görmesini ve içinde öfke tutmamasını söylüyor. Serap ilk adımını düğün ile ilgili düşünceleri söyleyerek atıyor. Düğünün eksiksiz olmamasını istiyor. Cenk de buzların eridiğini fark ediyor. Azra da bu nedenle çok mutlu.

Burhan kitabı ele geçiriyor ve kitabı dikkatle arıyor. Arka kapaktaki yırtığı fark ediyor. Ses kaydının oradan alındığını anlayan Burhan çok tedirgin oluyor. Burhna vakit kaybetmeden hemen ses kaydının peşine düşüyor. Azra’nın evine gece yarısı girip evi aramaya başlıyor. Tam o sırada Cenk, Cansu, Azra ve Mert eve geliyorlar. Burhan kapının açıldığını fark edip panikle ses çıkarıyor. Cenk, Azra ve Cansu çok tedirgin oluyor. Cenk yukarı çıkıp neler olduğuna bakmak istiyor. Burhan bu sefer de kurtuluyor.

SUMRU İŞ BAŞINDA

Sumru, Cansu’yu ikna edemediği için çok mutsuz. Azmi Sumru’ya gidip Burhan’dan kurtulmanın yolunu bulduğunu söylüyor. Burhan’ın hapisten çıktığı zamanla ilgili bir detay buluyor. Burhan’ın söylediğinden 3 ay önce hapisten çıktığını açıklıyor. Sumru, kızını kaybederse yaşayamayacağını söylüyor. Ayrıca canı bu kadar yanarken Azra’nın mutlu olmasını kabullenemiyor ve hemen planını yapıyor.

Cenk ile Azra’nın erken evlilik kararı herkesi harekete geçiriyor. Feride Hanım örfe adete uygun olarak Azra ve ailenin tüm kadınlarını bohça alışverişine gidiyor. Kapalıçarşı’da yapılan alışverişte eğlenceli anlar yaşanıyor.

Elimi Bırakma 40. bölüm fragmanı izle! Cansu gerçekleri öğreniyor! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.