Elimi Bırakma 35. bölüm izle! Azra babasının katilini öğrenecek mi?

Elimi Bırakma 35. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma'da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak dizinin yeni bölümünde Cenk, çok önemli bir iş anlaşmasına imza atmaya hazırlanırken, Sumru'nun restoranda çıkardığı olayların görüntüsü internete sızdırılıyor. Azra, babasının katilini öğrenmek için istenilen parayı bulacak mı? sorusu merak ediliyor. Elimi Bırakma 35. bölüm izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 35. bölüm izle! TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak Elimi Bırakma'da yaşanacak olaylar izleyenleri soluksuz şekilde bırakmaya devam ediyor. Azra babasının katilini öğrenmek için büyük çaba harcıyor. Kendisinden istenen parayı bulmak için köşeye sıkışmış durumda olan Azra'nın ne yapacağı merakla bekleniyor. Cenk şirkete dönerek işlerin başına tekrar geçerek iş anlaşması yapmaya hazırlanırken, Sumru'nun olay görüntüleri internete sızdırılıyor. Görüntüleri sızdıranın restorandan birisinin olma ihtimali meraklı bekleyişi arttırıyor. Azmi kendisinin işe dönmesinde Sumru'nun payı olduğunu öğrenmesi sonrasında, bunu neden yaptığını öğrenmek için yanına gidiyor. 7 Nisan akşamı ekranlara gelecek yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Elimi Bırakma 35. bölüm izle! Azra babasının katilini öğrenecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cenk çok önemli bir iş anlaşmasının arifesindeyken, Sumru’nun restoranda çıkardığı olayın video kaydı internete sızdırılır. Cenk olayı sızdıranın kim olduğunu öğrenmek üzere harekete geçer. Videoyu internete verenin restorandan biri olması infiale neden olur. Videoyu sızdıran kimdir?

ELİMİ BIRAKMA 35.BÖLÜM İZLE!

Kendisini işe geri aldıranın Sumru olduğunu öğrenen Azmi bunu neden yaptığını öğrenmek için Sumru’ya gider. Sumru’nun cevabı, ilişkilerinin seyrini değiştirecektir.
Öte yandan Azra’nın babasının katilini açıklayacağını söyleyen gizemli adam, onu bu olayı kimseye anlatmaması için tehdit etmektedir. Adamın istediği parayı nasıl bulacağını bilemeyen Azra, kelimenin tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır.

Elimi Bırakma 35. bölüm izle! Azra babasının katilini öğrenecek mi?

 34. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Mezarlıkta Azra’nın karşısına ansızın çıkan kişi, Azra’nın babasının katilinin yakalanmasına dair umutlarını yeşertir. Cenk ise kim olduğu belirsiz olan bu adamın Azra’ya zarar verme ihtimalinden ötürü son derece tedirgindir ve Azra’yı korumak için birtakım önlemler alacaktır.

Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır.

Elimi Bırakma 35. bölüm izle! Azra babasının katilini öğrenecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.