Elif'in o görüntüsünü satış objesi yaptılar

İzmir'de yaşanan 6,6 şiddetindeki deprem tüm yurtta büyük üzüntüye neden olurken zaman, zaman yaşanan mucizeler ise yüzleri güldürdü. O mucizelerden birisi de enkaz altından çıkartılan Elif bebekti. İtfaiyecinin elinden tuttuğu kare depremin simgesi haline geldi. Ancak bazı kesimler ise Elif'in kurtarıcısının elini tuttuğu o anı satış objesi yaptı. Trendyol'da satılan ürünler büyük tepki çekti.

İzmir'de yaşanan 6,6 şiddetindeki deprem Türkiye'yi üzüntüye boğdu.

Depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek sağ olarak çıkartıldı.

Sağlık durumu iyi olan Elif'in enkazdan ambulansa taşınırken kurtarıcısının elini tuttuğu anlara ait kareler ise hafızalara kazındı.

Elif'in o görüntüsünü satış objesi yaptılar

Trendyol'da faaliye gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağaza ise o anları bir ticari malzeme haline getirdi.

Elif'in o görüntüsünü satış objesi yaptılar - Resim : 2

İnternet üzerinden satışa sunulan ürünlerde o anların çiziminin olması ve Trendyol'un bu ürünlerin satışına izin vermesi büyük tepki çekti.

 

Elif'in o görüntüsünü satış objesi yaptılar - Resim : 3

Geçtiğimiz gün ise enkazdan çıkartılan Ayda bebeğin köfte ayran istemesi üzerine benzer gelişmeler yaşanmış ve reklam amaçlayan firmalar büyük tepki çekmişti.

 

Elif'in o görüntüsünü satış objesi yaptılar ile ilgili etiketler İzmir deprem Trendyol Elif Perinçek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.