Elif Esen kimdir? Hangi göreve atandı?

Elif Esen'in yaşamı günün aranan soruları arasında.Milli Eğitim ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılıkları ve Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yer alan diğer atama kararları ile Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına Sümeyra Merve Kılınç ve Elif Esen atandı. Peki Elif Esen kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Elif Esen kimdir? Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına atanan isimlerden biri ise Elif Esen oldu. Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Esen'in yaşamı ise günün aranan soruları arasında yer alıyor. Peki Elif Esen kimdir? Ne işyapıyor? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Elif Esen kimdir? Hangi göreve atandı?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılıklarına Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Mustafa Aksu atandı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcılıklarına ise Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer ile YÖK Denetleme Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Safran getirildi.

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANLIKLARINA ATAMA

Resmi Gazete'de yer alan diğer atama kararları ile Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına Sümeyra Merve Kılınç ve Elif Esen atandı.

Sermaye Piyasası Kurulunda (SPK) boş bulunan üyeliğe ise Birol Küle'nin ataması gerçekleştirildi.

Elif Esen kimdir? Hangi göreve atandı? ile ilgili etiketler elif esen kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.