Elif Ada'nın Atatürk için ağladığı videoya yapılan yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı! / VİDEO

Ayşegül Yıldız kızı Elif Ada'nın, Atatürk için ağlarken çektiği videoyu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmıştı. Videonun altına gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı.

Ayşegül Yıldız Elif Ada'nın Atatürk için ağladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

İŞTE O VİDEO

Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada videoda, "Ölünce kalkacak mı? Atatürk hiç mi kalkmayacak. O zaman yatarken de ağlarım güzelim Atatürk için. Allah bence güzelim Atatürk'ü buraya getirir." diye hıçkırarak ağladı.

Sosyal medyada bu videoya sert yorumlar geldi. Ayşegül Yıldız bu yorumları görünce öfkesine hakim olamadı. Tepkisini yine sosyal medya hesabında şu sözlerle dile getirdi:

qwrwerqwr

Elif Ada'nın Atatürk için ağladığı videoya yapılan yorumlar Ayşegül Yıldız'ı çıldırttı! / VİDEO ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Atatürk Sosyal Medya elif ada ayşegül yıldız ağladı tepki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.