Eleştiri yağmuruna tutulan Yıldız Tilbe kendisine haraket edenlerden şikayetçi oldu

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından sokak köpekleriyle ilgili yaptığı paylaşımın ardından başta hayvanseverler olmak üzere birçok kişi tarafından tepki görmüştü. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, kendisi hakkında sosyal medyadan hakaret ve tehdit içerikli mesaj atan kişiler hakkında bugün suç duyurusunda bulundu.

Sanatçı Yıldız Tilbe, 12 Mart’ta sosyal medya hesabından sokak köpekleriyle ilgili paylaşımda bulunarak, ‘Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya’ ifadelerini kullanmıştı.

Eleştiri yağmuruna tutulan Yıldız Tilbe kendisine haraket edenlerden şikayetçi oldu

TEPKİLERİN ARDINDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Paylaşımı nedeniyle Yıldız Tilbe'ye çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ve hayvanseverler tarafından eleştiri yağmıştı. Gelen tepkilerin ardından ünlü şarkıcı özür dileyerek, ''Kalbini istemeden kırdığım köpek sahibi insanlar için çok özür dilerim, yakınlarını köpek saldırısında kaybeden yüreği dağılan insanlardan da özür dilerim. Kırıldığım insanları da Allaha havale ettim bundan sonra'' açıklamasında bulunmuştu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; Yıldız Tilbe, paylaşımı nedeniyle kendisine hararet eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Basın açıklaması yapan şarkıcı, saldırgan köpeklerin eğitilmesi ve insana faydalı hale getirilmesi gerektiğini belirterek, “Parçalayan köpekler, yine söylüyorum itlaf edilmelidir. Çünkü vahşilerdir. Çocukların ve insanların yaşamda önceliği olduğunu düşünüyorum” dedi.

Eleştiri yağmuruna tutulan Yıldız Tilbe kendisine haraket edenlerden şikayetçi oldu - Resim : 2

''İNSANLARIN YAŞAMDA ÖNCELİĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM''

Avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunan Yıldız Tilbe, dilekçesini savcılığa sunmadan önce hakkındaki iddialarla ilgili de basın açıklaması yaptı.

Köpek saldırısına uğrayan ve yaralanan çocukları gördükten sonra çok etkilendiğini dile getiren sanatçı, “Çok etkilendiğim için saldırgan köpekler için birkaç cümle ettim. Müslüman olduğum için bizde insan ölür, hayvan geberir. Gebersin dedim. Bu kelime yüzünden çok üstüme gelindi. O zaman uyutulsun ama çocuklar sokakta rahat gezsin. Yaşlılar camiye sabah rahat gitsin. Köylüler tarlasına giderken parçalanıyor. Rahat gitsinler. Çocuklar parklarda oynasın. Diğer köpeklerde rehabilite ediliyorsa edilsin. Edilmiyorsa kör gezdiren köpekler var, yaşlı bakan, gazete getiren. Eğitilsin insana faydalı hale getirilsin. Buna hepimiz razıyız ama parçalayan köpekler yine söylüyorum. İtlaf edilmelidir. Çünkü vahşilerdir. O yüzden çocukların ve insanların yaşamda önceliği olduğunu düşünüyorum” dedi.

''ÇOK GÜCÜME GİTTİ''

Hayatında duymadığı küfürler duyduğunu söyleyen Yıldız Tilbe, “Ne annem ne babam ne vücudum ne kişiliğim ne sanatım hiçbir şey bırakmadılar. O yüzden çok gücüme gitti. Aslında geçecektim bu olayı ama bu kadar hakareti neden yiyeyim ki ben? İnsanı savunduğum için mi? Çocukları, yaşlıları köpekler parçalamasın dediğim için mi? Ben hayvan düşmanı değilim” ifadelerini kullandı.

 

Eleştiri yağmuruna tutulan Yıldız Tilbe kendisine haraket edenlerden şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe suç duyurusu Savcılık Twitter Sosyal Medya sokak köpekleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.